Bu sene az toplayabildik yapılışı çok zahmetli olduğundan azı da çoğu da değerli |
Yenişehir pazarından, taze taze aldığımız patlıcanları maşinganın üzerinde közledik . Odun ateşinde yapılmasının ayrı bir lezzeti var. |
Bu domateslerin özelliği çilek şeklinde olması tohumu İngiltere'den gelmişti, |
Bunlar tarladan toplanıp bize hediye geldi çok mutluluk verici bir tablo. |
Bu yaz, patlıcanlar bir kaç adet oldu, küçük kaldılar, çekirdekleri de çoktu ama kusursuz çiçekleri vardı. |
Köyde gün batışı. |
Vakit geldi sararmaya, yapraklar dökülmeye başladı. |
Muşmulalar |
Bu sene bir kaç gün önce açtılar, |
Kerpiç ev yazın serin kışın sıcak. |
Son kalan domatesler süper lezzet yeşillerini topladık turşu yaptık . |
Bu sütlü kabak yapmak için . Çekirdekleri de alınıyor. |
Domates, Biber sırıklarımızı topladık bu sene görevleri bitti seneye kısmet olursa tekrar destek olacaklar. |
Fes rengi üzeri çilli. |
Sarı Gelin. |
Kanadı yaralı İspinoz bulduk Istanbul'a tedavi için getirdik |
Tam organik Amasya elması biraz kuşlar biraz elma kurtları yemiş bize bile kalmış bizde elmalı kurabiye yaptık . |
Elma lezzetli cevizle tarçınla katmerli oldu. |
Bayram etini maşinga'nın fırınında yaptık bir gün öncesinden marine edildi . |
Ciğer, Bamya ve patetes kızartması senede bir kez iki kez zararı olmaz . |
Bizim Mısır'larımız bunlar, un yapılacak |
Çeri domateslerimiz, üzüm gibi, salkım salkım yeşilleri turşu turşu yaptık. |
Yenişehir'den aldığım yünle bebek yeleği başladım. |
Bu Elmalar da ilaçsız bal gibi . |
Süleymaniye'de gün batımı. |
Bu sene Eyfel kulesi figürü her yerde bardaklarda, tepsilerde, çantalarda vs. özgürlük simgesi . |
Erkek bebek için. |
Bu da kutusu |
Yedikule'nin Zeytinleri, Limonları |
Bu sene Goji Berry daha çok bunlar da Yedikuleden. |
Yeni doğan bebeğe özel badem şekerleri. |
Kasım 5 2012 - Sinanoba'da gün doğarken. |
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder